Image

Rolan Autopalvelut - kotiovelle tai työpaikalle VUODESTA 2010

ROLAN PALVELUPISTEET

Varaa aika Rolanin palvelupisteelle ja hoidamme autosi renkaanvaihdot, pesut, ja sisäpuhdistukset. Toimipistekohtaiset palvelut löydät valitsemalla kaupungin ajanvaraussivulta.

Helppo

Palvelut tuodaan luoksesi ja toimenpiteet tehdään ammattilaisen toimesta laadukkaasti ja huolettomasti.

Aikaa säästäen

Luokse tilattavat palvelut säästävät aikaa, ei enää turhia välimatkoja tai huollossa odottamista. Näin vapautat aikaa itsellesi tärkeille asioille.

Ammattitaitoinen

Ammattitaito syntyy kokemuksesta. Olemme kartuttaneet osaamistamme autopalveluissa vuodesta 2010, jo yli kymmenen vuoden ajan. Tänä aikana meille on kehittynyt tehokas ja palveluhenkinen toimintamalli, joka palvelee asiakkaitamme ympäri vuoden.

Ajankohtaista nyt


Image

RENKAIDEN VAIHTO PALVELUPISTEESSÄ + KAUSISÄILYTYS (6KK)


alk. 100,00€
Image

RENKAIDEN KOTIVAIHTO


alk. 59,00€
Image

Auton sisä- ja ulkopesut


alk. 45,00€

ROLAN AUTOPALVELUT KOTIISI TAI YRITYKSEESI

Rolan Autopalvelu tuo autopalvelut kotiisi tai yritykseesi. Tällä hetkellä palvelua on saatavilla 15 paikkakunnalla ympäri Suomea. Pääpaino on pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Suomessa.

ROLAN AUTOPALVELUT YRITYKSELLESI

Rolan Autopalvelu huolehtii tarvittaessa kaikesta. Se vapauttaa sinun aikaasi ja voimavaroja varsinaisen liiketoiminnan pyörittämiseen ja kehittämiseen.

ROLAN AUTOPALVELUT KOTIOVELLE

Kotiin tuotavat palvelut vapauttavat sinun aikaasi ja helpottavat auton ylläpitoa. Suosituin yksittäinen palvelu on renkaiden vaihto kotona. Rolan Autopalvelu tarjoaa myös kattavasti palveluja kertakäynneistä ja katsastuspalveluista kokonaisvaltaisiin ajoneuvojen huolenpitopaketteihin.

PALVELUHINNASTO KULUTTAJILLE


PALVELUPAKETIT YRITYKSILLE


Basic - Edullinen peruspaketti

Hinta alkaen: 33 €

Sisältää:

Renkaanvaihdot keväällä ja syksyllä, renkaiden kausisäilytyksen, auton nouto ja palautus huoltoon, vikapäivystys ja neuvonta


COMFORT - Huoleton mukavuuspaketti

Hinta alkaen: 95 €

Sisältää:

Renkaanvaihdot keväällä ja syksyllä,  renkaiden kausisäilytyksen, auton nouto ja palautus huoltoon, auton ulkopesu 12 x vuodessa, auton kevyt sisäputsi 6 x vuodessa, vikapäivystys ja neuvonta


Luxury - Ylellinen edustuspaketti

Hinta alkaen: 134 €

Sisältää:

Renkaanvaihdot keväällä ja syksyllä, renkaiden kausisäilytyksen, auton nouto ja palautus huoltoon, auton ulkopesu 12 x vuodessa, auton kevyt sisäputsi 12 x vuodessa, vahauksen 2 x vuodessa, vikapäivystys ja neuvonta

Hinnat: /auto/kk alv 0%

Autopalvelut on paketoitu kolmeen eri tasoiseen ja hintaiseen pakettiin. Paketteja on peruspaketista edustuspakettiin, jossa peruspalveluiden lisäksi huolehditaan auton kattavasta ympärivuotisesta siisteydestä. Sovittua palvelupakettia voi täydentää paketin ulkopuolisilla palveluilla sovitun hinnaston mukaisesti.

Solmimalla sopimuksen yritys saa alennusta ovh-hinnoista. Myös autojen volyymi vaikuttaa alennuksen määrään. Palvelutarve kartoitetaan asiakkaan kanssa kasvotusten ennen palvelun aloittamista.

Referenssit


Image

Puhdistuspaketti 1

kevyt pölyjen pyyhintä

lattian ja penkkien imurointi

kuramattojen pesu

Image
Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ PALVELUISTAMME JA YHTEISKÄYTTÖPALVELUISTA

Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä.