18.6.2022


Freebike - maailman ensimmäiset lähimaksun avulla käytettävät kaupunkipyörät Helsinkiin

 
Image
 
Pyöräilyn huolenpitosopimus

Freebike-kaupunkipyörät saapuivat Helsingin katukuvaan la 18.6.2022. Rolan Oy toimitti ensimmäiset pyörät asemapaikoilleen keskeisille paikoille Helsinkiin, josta ihmisten on helppoa ottaa käyttöön ja johon on looginen palauttaa pyörä käytön jälkeen. Jatkossa Rolan pitää huolta ja ylläpitää Freebiken noin 1100 polkupyörän pyörästöä Helsingissä.

Freebike -pyöriä on liikenteessä Euroopan muissa kaupungeissa, mutta muualla pyöriä käytetään perinteisesti sovelluksen avulla. Helsinkiin tuli ensimmäiset lähimaksulla käyttöön otettavat pyörät. Tänä kesänä Helsingin kaduille tulevien pyörien lisäksi tavoitteena tulevaisuudessa on sekä lisätä pyörien määrää Helsingissä, että laajentaa toimintaa toisiin kaupunkeihin.

Helppoa käyttää–näytät vain maksukorttia ja ajat.

Freebike -pyörät ovat sähköavusteisia ja käyttäminen yksinkertaisimmillaan menee seuraavasti:

  1. Painat jarrukahvaa
  2. Näytät maksukorttia lukijaan (satulan takana)
  3. Ajat
  4. Lopetat matkan näyttämällä maksukorttia lukijaan tai painamalla jarrukahvaa kolme kertaa nopeasti pyörä ollessa pysähtynyt

helsinki.freebike.com sivulla on kartta parkissa olevien pyörien sijainnista reaaliajassa ja paljon lisätietoa. freebike -sovelluksen, jonka avulla voi hankkia itselleen päivä-, viikko-tai kuukausipaketin pyörien käyttämiseen, on ladattavissa Google-play ja App-store sovelluskaupoista.

Tervetuloa kokeilemaan kaupunkipyöräilyn helppous Helsingissä.

Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ PALVELUISTAMME JA YHTEISKÄYTTÖPALVELUISTA

Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä.