Ajankohtaista

 

Ajankohtaista


 

27.5.2019


ROLAN OPEROI KALASATAMAN ROBOTTIBUSSIA

Image

Helsinki RobobusLine hanke on noin puolenvuoden mittainen kokeilujakso, joka kestää toukokuusta marraskuuhuun. Robottibussi ajaa Kalastamassa kauppakeskus Redin tuntumasta Isoisänsillalle, metrolta Korkeasaareen.

Hankkeesta vastaa Metropolia Ammattikorkeakoulu ja operoinnista vastaa Rolan. Rolanin osaaminen ja kokemus yhteiskäytön ja älykkään liikkumisen saralla takaa omalta osaltaan hankkeen onnistumisen sekä sujuvan tekemisen koko kokeilujakson ajan.

Robottibussikokeilut ovat merkittäviä viisaan liikkumisen ratkaisujen ja palveluiden kehittämisessä sekä testaamisessa. Hankkeen kumppanuus antaa Rolanille mahdollisuuden kehittää ja hioa osaamistaan automaattisen liikenteen operoinnissa sekä ylläpidossa.

”Olemme varmoja että robottibussit tulevat pysyvästi katukuvaan aivan lähivuosina. Rolan on mielellään mukana tämäntyyppisissä hankkeissa kehittämässä omaa operointikyvykkyyttään. Uskomme, että hankkeesta kertyvä kokemus auttaa meitä vahvistamaan viisaan liikkumisen palveluiden portfoliotamme entisestään”, sanoo Rolanin partneri Aki Laiho.

Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ PALVELUISTAMME JA YHTEISKÄYTTÖPALVELUISTA

Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä.