Image

PALVELUT KEVYILLE JÄRJESTELMILLE

Rolan tuottaa, operoi ja ylläpitää kevyiden liikenneratkaisujen järjestelmiä
Ota yhteyttä puhelimitse
Ota yhteyttä sähköpostilla

Palvelut kevyille järjestelmille

Rolan toimittaa eturintamassa kokonaisratkaisuja sekä tuottaa operointi- ja ylläpitopalveluita kevyen liikkumisen järjestelmiin. Teknologian kehittymisen myötä kevyt liikkuminen muuttuu yhä ekologisemmaksi. Ratkaisut vastaavat loistavasti yhteiskunnan tarpeeseen päästöjen vähentämiseen ja ilmastotavoitteiden saavuttamiseen.

Olimme ensimmäisenä Suomessa tuottamassa palveluita sähköpotkulautajärjestelmään vuonna 2019. Sähköpotkulaudat ja muut kevyet liikkumisvälineet tarvitsevat toimiakseen ennakoivaa ja reagoivaa palvelua. Teknologian kehittyminen ei poista tarvetta ammattimaiselle ylläpitopalvelulle. Tarjoamme yhteistyökumppaneille mahdollisuuden kasvaa luotettavan kumppanin kanssa sekä loppuasiakkaille turvallisen ja ekologisen tavan liikkua.

SähköpotkulautaKevyet järjestelmät

Sähköpotkulautojen keräily, lataus ja akkujen vaihto

  • Sähköpotkulaudoissa voi olla kiinteä tai vaihdettava akku. Laudat tarvitsevat säännöllistä latausta, huoltoa ja korjausta. Tuotamme asiakkaille palvelua lautajärjestelmien päivittäiseen ylläpitoon: Keräykseen, lataukseen, huoltoon ja korjaukseen.

   

  Sähköpotkulautojen lataus

  Lautajärjestelmän kokonaistoimitus

  • Toimitamme kokonaisratkaisuja niin julkisille kuin yksityisille tahoille, avaimet käteen periaatteella.
  Sähköpotkulaudat

  Huoltosopimukset kevyisiin laitteisiin

  • Kaikki kevyet laitteet tarvitsevat ennakoivaa ja reagoivaa palvelua. On sitten kyse kerran päivässä tai kerran kuukaudessa olevasta tarpeesta, voimme räätälöidä palvelun vastaamaan tarvetta.
  Sähköpotkulauta huolto
  Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme.

  OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ PALVELUISTAMME JA YHTEISKÄYTTÖPALVELUISTA

  Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä.