Viisaan liikkumisen palvelut

Rolan - Rakentaminen ikoni

Asiantuntijapalvelut

Viisas liikkuminen on julkisen liikenteen, yhteiskäyttöratkaisujen ja kaupallisten palveluiden kokonaisuus. Tavoitteena on vastata käyttäjien moninaisiin ja nopeasti muuttuviin tarpeisiin.

Liikkumiskokonaisuuksien suunnittelu sekä erilaisten liikkumispalveluiden hyödyntäminen varmistavat kansalaisille toimivat arjen matkat ja yrityksille kilpailukykyä tukevan toimintaympäristön.

Rolan - Ratkaisut, hehkulamppuikoni

Ratkaisut

Yhteiskäytössä joukko toisistaan riippumattomia ihmisiä käyttää yhtä tai useampaa liikkumisvälinettä yhteisten sääntöjen ja korvausten mukaisesti.

Modernit yhteiskäyttöjärjestelmät koostuvat yhteiskäyttöisistä, paikannuksella ja tietoliikenneominaisuuksilla varustetuista kulkuneuvoista, fyysisistä tai virtuaalisista asemista jotka toimivat kulkuneuvojen otto- ja jättöpisteinä, tietojärjestelmistä, sekä operointi- ja ylläpitopalveluista ja käyttäjätuesta.

Myös taloyhtiöillä, kauppakeskuksilla ja yrityksillä voi olla esimerkiksi autoja, pyöriä tai sähköisiä potkulautoja yhteiskäytössä.

Rolan - Operointi, Maapallo, kartta, ikoni

Operointipalvelut

Ammattimainen palvelu ja tuki ovat avainasemassa saatavuuden ja käyttäjätyytyväisyyden varmistamiseksi: kulkuneuvojen hyvä kunto ja jatkuva saatavuuden ylläpito takaa tyytyväiset käyttäjät ja myönteisen käyttäjäkokemuksen. Samanaikaisesti ammattimainen palveluntuotanto takaa kustannustehokkuuden ja investointien hyvän ylläpidon.

Rolan - Ylläpito, ratas-ikoni

Ylläpitopalvelut

Yhteiskäytössä kaluston ollessa jonkun muun omaisuutta, sitä myös kohdellaan niin. Fakta on, että yhteiskäytössä oleva kalusto ei pysy kunnossa ilman säännöllistä ylläpitoa.

Image

AUTOPALVELUJA KOTIOVELLE VUODESTA 2010

Tutustu palveluun
Image

AUTOPALVELUJA KOTIOVELLE VUODESTA 2010

Tutustu palveluun

Image

Rolan sähköavusteiset kaupunkipyörät saatavilla nyt Salossa


Tutustu kaupunkipyöriin
Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ PALVELUISTAMME JA YHTEISKÄYTTÖPALVELUISTA

Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä.