Viisaan liikkumisen palvelut

Image

Asiantuntija-
palvelut

Viisas liikkuminen on julkisen liikenteen, yhteiskäyttöratkaisujen ja kaupallisten palveluiden kokonaisuus. Tavoitteena on vastata käyttäjien moninaisiin ja nopeasti muuttuviin tarpeisiin.

Liikkumiskokonaisuuksien suunnittelu sekä erilaisten liikkumispalveluiden hyödyntäminen varmistavat kansalaisille toimivat arjen matkat ja yrityksille kilpailukykyä tukevan toimintaympäristön.

Image

Ratkaisut

Yhteiskäytössä joukko toisistaan riippumattomia ihmisiä käyttää yhtä tai useampaa liikkumisvälinettä yhteisten sääntöjen ja korvausten mukaisesti.

Modernit yhteiskäyttöjärjestelmät koostuvat yhteiskäyttöisistä, paikannuksella ja tietoliikenneominaisuuksilla varustetut kulkuneuvoista, fyysisistä tai virtuaalisista asemista jotka toimivat kulkuneuvojen otto- ja jättöpisteinä, tietojärjestelmistä, sekä operointi- ja ylläpitopalveluista ja käyttäjätuesta.

Myös taloyhtiöillä, kauppakeskuksilla ja yrityksillä voi olla esimerkiksi autoja, pyöriä tai sähköisiä potkulautoja yhteiskäytössä.

Image

Operointi-
palvelut

Ammattimainen palvelu ja tuki ovat avainasemassa saatavuuden ja käyttäjätyytyväisyyden varmistamiseksi: kulkuneuvojen hyvä kunto ja jatkuva saatavuuden ylläpito takaa tyytyväiset käyttäjät ja myönteisen käyttäjäkokemuksen. Samanaikaisesti ammattimainen palveluntuotanto takaa kustannustehokkuuden ja investointien hyvän ylläpidon.

Image

Ylläpito-
palvelut

Yhteiskäytössä kaluston ollessa jonkun muun omaisuutta, sitä myös kohdellaan niin. Fakta on, että yhteiskäytössä oleva kalusto ei pysy kunnossa ilman säännöllistä ylläpitoa.

Image

AUTOPALVELUJA KOTIOVELLE
VUODESTA 2010

Tutustu palveluun

Image

Sähköavusteiset
kaupunkipyörät

Tutustu palveluun

Haluatko tietää lisää
palveluistamme ja yhteiskäyttöpalveluista?

Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä.