Image

ROLAN PYÖRÄILYJÄRJESTELMÄT

Kokenutta ammattimaista palveluntuotantoa
Ota yhteyttä puhelimitse
Ota yhteyttä sähköpostilla

Kaupunkipyörät

Rolan Oy on kokenut ja ammattimainen kaupunkipyörien ja yhteiskäyttöisten pyöräjärjestelmien operaattori, ylläpitäjä ja järjestelmätoimittaja. Pyöräjärjestelmien ylläpito ja huolto 24/7/365 on vankkaa ydinosaamistamme. 

Entäpä yhteiskäyttöinen pyöräjärjestelmä käyttöön avaimet-käteen -palveluna? Onnistuu sekin.

Huolehdimme ratkaisut käyttöön suunnittelusta lanseeraukseen, käyttäjätukeen, ylläpitoon ja huoltoon kokonaisvaltaisesti. Hyödynnämme aina tarpeeseen sopivimpia teknisiä ratkaisuja oman palvelumme osana. Riippumattomuutemme pyörien ja taustajärjestelmien toimittajista takaa aina sopivimman kokonaisuuden joustavasti käyttöön.

Olemme aktiivinen kumppani koko elinkaaren ajan suunnittelusta toteutukseen ja tukeen!

ImageImageImage

PYÖRÄILYN TÄYDEN PALVELUN HUOLENPITOSOPIMUS

Täyden palvelun huolenpitosopimus sopii kaikille pyöräilijöille. Varmista huolettomat ja turvalliset ajot niin työmatkoihin kuin vapaa-ajalle.Tee sopimus vaivattomasti pyöräilyn huolenpitopaketista kauttamme.

  TUTUSTU HUOLENPITOSOPIMUKSEEN


  Lue lisää

  Kaupunkipyöräjärjestelmät ylläpito: tasapainotus, huolto

   Jatkuva ylläpito varmistaa korkean palvelutason ja tuottavuuden. Tunnemme tekniikan ja osaamme logistiikan.

   Paikallisten tiimiemme toteuttamana asemien ja järjestelmän valvonta ja tasapainotus 24/7 varmistaa palvelun saatavuuden joka päivä ympäri vuoden. Pyörien ja asemien huolto ja korjaus on jatkuva prosessi. Hyvällä ylläpidolla käyttäjätyytyväisyys pysyy korkeana, palvelutaso erinomaisena ja kalusto kunnossa.

   Kaupunkipyöräjärjestelmät: Call Center -palvelut

    Sujuva ja osaava asiakaspalvelu ja käyttäjätuki on keskeinen osa yhteiskäyttöisen liikenteen palveluita! 

    Alaan keskittynyt ja osaava call-center -tiimimme on tukee kaikkia yhteiskäyttöisen liikkumisen osa-alueita tehokkaasti puhelimitse, sähköpostilla, chatissä ja vaikka paikan päällä!

    Call center -palvelumme sopii loistavasti yhteen ylläpitopalvelumme kanssa ja osaltaan varmistaa korkeaa käyttäjätyytyväisyyttä joka päivä.

    Public-private pyöräjärjestelmä

     Kaupunkipyörät kuuluvat kaikille! Osuuspohjainen kaupunkipyörämallimme on tehokas, edullinen ja joustava tapa hankkia kaupunkipyöräjärjestelmä kaupunkien ja yritysten yhteishankkeena, yritysten kesken, tai alueellisena yhteistyöhankkeena. 

     Ei pitkiä projekteja ja isoja budjettivarauksia, vaan osuuksien hankintaa matalalla kynnyksellä!

     Kaupunkipyöräjärjestelmä Rolanilta?

      Kelluva vai asemallinen, sähköllä vai ilman? Entäpä hybridi, laajennettava ja hankinta yhteishankkeena? Ja laudat samaan järjestelmään? Onnistuu. 

      Hyödynnämme aina kumppaniemme parhaita teknisiä ratkaisuja oman palvelumme osana. Riippumattomuutemme pyörien ja taustajärjestelmien toimittajista takaa aina sopivimman kokonaisuuden joustavasti käyttöön.

      Call center
      Sähköpyörä

      Pyörävarastot

      LIIKKUMISEN MURROS TUO UUSIA VAATIMUKSIA MYÖS KIINTEISTÖILLE

      Odotukset ja tarpeet asuin-, toimisto- ja julkisille rakennuksille muuttuvat liikenteen murroksen ajamana nopeasti. 

      Niin asuinkiinteistöjen pyöräsäilytys, liityntäpysäköinti, työpaikkojen pyöräparkit kuin julkisten tilojen palvelutkin vaativat perusparannuksen tukemaan sähköpyörien, lautojen ja muiden välineiden käyttöä, pysäköintä ja säilytystä.

      Rolan Oy tarjoaa kattavasti ratkaisuja pyörävarastojen, pyörien säilytys - ja huoltopalveluiden sekä alueellisen pyöräpysäköinnin toteutukseen.

      Olemme aktiivinen kumppani koko elinkaaren ajan suunnittelusta toteutukseen ja tukeen!

      Image

      Asuinkiinteistöjen pyörävarastot

       Pyörävarastot eivät tue nykyajan tarpeita. Telineet ovat lähes aina puuttelliset, turvallisuus heikko ja ylläpito talkoiden varassa. Sähköpolkupyörien ja muiden sähköisten kulkuneuvojen, kuten sähköpotkulautojen, lataukseen ei ole ratkaisuja mietittynä. Sähköisiä liikkumisvälineitä ladataan asuntojen sisällä, joka aiheuttaa palovaaran, tuo likaa sisälle ja haittaa asumista.

       Rolan Oy tarjoaa valmiit ratkaisut pyöräpysäköintiin kokonaispalveluna: Uudet ajanmukaiset telineet, huoltopiste ja etävalvonta, latauspisteet ja kattava ylläpito: Turvallisuutta, järjestystä ja positiivinen asumiskokemus!

       Palveluhankinnasta ei koidu investointeja As Oy:ille. Moderni ja turvallinen kokonaisuus, kolmevuotinen palvelusopimus ja lisäpalvelut asukkaille takaavat nykyaikaisen kokonaisuuden!

       Isot pyöräparkit ja pyörähotellit: Maksullista pyöräpysäköintiä ja lisäarvopalveluita

        Liikkumisen murros vaatii pyöräpysäköintiä ja pyörähotellipalveluita liityntäpysäköintiin, asemille, toimistoihin, kauppakeskuksiin, asuinkiinteistöihin. Tarvitaan korkealaatuista ja turvallista kevyen liikenteen pysäköintiä ja palveluita tukemaan matkaketjuja ja jokapäiväisiä liikkumista.

        Myös isot pyöräparkit ja pyörähotellit onnistuvat Rolan kokonaispalveluna sekä yhteistyössä kiinteistöjen omistajien kanssa. 

        Nykyaikaiseen pyöräpysäköintiin kuuluu turvallinen säilytys, merkinnät, valaistus ja opastus. Hyvään palveluun kuuluvat sosiaalitilat, pukuhuoneet, huoltomahdollisuudet osana kokonaisuutta

        Turvallisuus rakentuu Rolan 24/7 etävalvonnasta, sähköistä liikennettä tuetaan latausratkaisuilla.

        Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme.

        OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ PALVELUISTAMME JA YHTEISKÄYTTÖPALVELUISTA

        Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä.