Tule mukaan toteuttamaan viisaan liikkumisen palveluja!

Liiketoimintamme laajenee ja monipuolistuu. Kasvun toteutumiseksi tarvitsemme lisää henkilöstöä tiimiimme.
Image

Liikkuminen on murroksessa ja Rolanin tiimi kasvaa koko ajan

Rolan Oy on johtava viisaan liikkumisen ratkaisuihin ja palveluihin keskittynyt kotimainen kasvuyritys. 

Etsimme joukkoomme koko ajan liikenteen alan ammattilaisia. Oletko pyöräilyn tai liikennesuunnittelun asiantuntija, autonomisen liikenteen tuntija, tai innokas liikkumisen palveluiden myyntitykki? 

Oletko kiinnostunut työskentelystä tulevaisuuden liikkumisen palveluiden parissa?  Ota meihin yhteyttä ja kerro, miksi juuri sinä olisit hyvä lisä tiimiimme.

TULE MUKAAN ROLANIN KENTTÄTIIMIIN

Image

Haemme kenttätiimin työntekijöitä pääkaupunkiseudulle. Työtehtäviin kuuluvat eri liikkumisvälineiden hoito, huolto ja toiminnan ylläpito. 

Odotamme hakijalta teknistä ymmärrystä autoista sekä kokemusta mm. renkaidenvaihdoista. Pyörien ja sähköpotkulautojen huoltokokemus katsotaan eduksi.

Ajokortti on välttämätön (b-ajokortti) ja kokemus pakettiautolla ajamisesta on plussaa. Työ edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä.

Työaika sopimuksen mukaan ja palkkaus tes- / kokemuksen perusteella. Paikat täytetään heti, kun sopivat henkilöt löytyvät.

Hakemukset ja yhteydenotot:

Kimmo Hanhinen
puh. 040 596 1400
[email protected]

Uniikki tilaisuus pyörämekaanikolle!

Image

Rolan Oy laajentaa viisaan liikkumisen palvelujaan pyörähuoltoon ja haemme nyt päämekaanikkoa vastaamaan itsenäisesti huollon pyörittämisestä. Tarjoamme harvinaisen tilaisuuden päästä vaikuttamaan alusta asti uuden huollon kehittämiseen.  

Tarjoamme tilavan, varustellun huoltotilan Helsingin Lauttasaaressa, mahdollisuuden kehittää huoltoa ja kehittyä itse huollon kasvaessa. Palkkaus TES:in mukaan. Työaika neuvoteltavissa joustavasti, myös osa-aikaisuus on mahdollinen. Aloitus mahdollisimman pian.   

Katsomme eduksi monipuolisen kokemuksen pyörähuollossa työskentelystä, kyvyn pitää huollon kokonaisuuden langat käsissä ja asiakaslähtöisyyden. 

Vapaamuotoiset hakemukset
ja lisätiedot

Kimmo Hanhinen
puh. 040 596 1400
[email protected]

JÄTÄ MEILLE AVOIN HAKEMUS

Image

Liikkuminen on murroksessa ja Rolanin tiimi kasvaa koko ajan. Rolan Oy on viisaan liikkumisen ratkaisuihin ja palveluihin keskittynyt kotimainen kasvuyritys. Oletko kiinnostunut työskentelystä tulevaisuuden liikkumisen palveluiden parissa?  Ota meihin yhteyttä ja kerro, miksi juuri sinä olisit hyvä lisä tiimiimme.

Yhteydenotot

Kimmo Hanhinen
puh. 040 596 1400
[email protected]

Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ PALVELUISTAMME JA YHTEISKÄYTTÖPALVELUISTA

Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä.