Tule mukaan toteuttamaan viisaan liikkumisen palveluja!

Liiketoimintamme laajenee ja monipuolistuu. Kasvun toteutumiseksi tarvitsemme lisää henkilöstöä tiimiimme.
 
Image

Liikkuminen on murroksessa ja Rolanin tiimi kasvaa koko ajan

Rolan Oy on johtava viisaan liikkumisen ratkaisuihin ja palveluihin keskittynyt kotimainen kasvuyritys. 

Etsimme joukkoomme koko ajan liikenteen alan ammattilaisia. Oletko pyöräilyn tai liikennesuunnittelun asiantuntija, autonomisen liikenteen tuntija, tai innokas liikkumisen palveluiden myyntitykki? 

Oletko kiinnostunut työskentelystä tulevaisuuden liikkumisen palveluiden parissa?  Ota meihin yhteyttä ja kerro, miksi juuri sinä olisit hyvä lisä tiimiimme.

Uniikki tilaisuus pyörämekaanikolle!

Image

Rolan Oy laajentaa viisaan liikkumisen palvelujaan pyörähuoltoon ja haemme nyt päämekaanikkoa vastaamaan itsenäisesti huollon pyörittämisestä. Tarjoamme harvinaisen tilaisuuden päästä vaikuttamaan alusta asti uuden huollon kehittämiseen.  

Tarjoamme tilavan, varustellun huoltotilan Helsingin Lauttasaaressa, mahdollisuuden kehittää huoltoa ja kehittyä itse huollon kasvaessa. Palkkaus TES:in mukaan. Työaika neuvoteltavissa joustavasti, myös osa-aikaisuus on mahdollinen. Aloitus mahdollisimman pian.   

Katsomme eduksi monipuolisen kokemuksen pyörähuollossa työskentelystä, kyvyn pitää huollon kokonaisuuden langat käsissä ja asiakaslähtöisyyden. 

Vapaamuotoiset hakemukset
ja lisätiedot

Kimmo Hanhinen
puh. 040 596 1400
kimmo.hanhinen@rolan.fi

JÄTÄ MEILLE AVOIN HAKEMUS

Image

Liikkuminen on murroksessa ja Rolanin tiimi kasvaa koko ajan. Rolan Oy on viisaan liikkumisen ratkaisuihin ja palveluihin keskittynyt kotimainen kasvuyritys. Oletko kiinnostunut työskentelystä tulevaisuuden liikkumisen palveluiden parissa?  Ota meihin yhteyttä ja kerro, miksi juuri sinä olisit hyvä lisä tiimiimme.

Yhteydenotot

Kimmo Hanhinen
puh. 040 596 1400
kimmo.hanhinen@rolan.fi

Tule mukaan Rolanin tiimiin!

Image

Itsenäistä työskentelyä sinulle sopivin ajoin? Tarjoamme päivä-, ilta- ja yötöitä. Hae nyt mukaan Rolanin tiimiin sähköpotkulautojen ja kaupunkipyörien kerääjäksi. Ajokortti on välttämätön, ja kokemus pakettiautolla ajosta on plussaa. Rolan Oy on viisaan liikkumisen palveluihin keskittynyt kotimainen kasvuyritys. Jos olet kiinnostunut työskentelystä tulevaisuuden liikkumisen palveluiden parissa, niin ota yhteyttä! Työaika ja aloitusajankohta sopimuksen mukaan. 

Eteläinen Suomi:

Timo Eskola
Puh. 043 2010 617

Läntinen Suomi:

Veli Tuominen
Puh. 045 7877 4261

 
 
Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ PALVELUISTAMME JA YHTEISKÄYTTÖPALVELUISTA

Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä.