4.11.2021


Rolan lanseeraa uuden pyöräilyn täyden palvelun huolenpitodiilin

 
Image
 
Pyöräilyn huolenpitosopimus

Rolan laajentaa voimakkaasti palvelutarjontaansa ja lanseeraa kasvavalle pyöräilyn huolto- ja korjausmarkkinoille uuden täyden palvelun huolenpitodiilin. Huolenpitodiili on tarkoitettu kaikille pyöräilijöille, jotka haluavat varmistaa turvallisen, toimivan ja huolettoman fillarin.

Huolenpitodiili sopii sekä työsuhde- että yksityispyöräilijöille. Pyöräilijänä voit tehdä huolenpitodiilin suoraan Rolanin kanssa omaan tai perheenjäsenesi käyttöön. Mikäli palvelu sisältyy työnantajasi tarjoamaan työsuhdepyöräetuun, vastaa huolenpitodiilin hankinnasta oma työnantajasi.

Rolanin täyden palvelun huolenpitodiili on markkinoiden kattavin huolto- ja ylläpitosopimus. Huolenpitodiilillä saat täyden palvelun huolenpidon käyttöönotosta kausisäilytykseen.

 Lue lisää:

rolan.fi/pyorailijalle/
Tai lataa esite:
PyöräilijälleYritykselle
Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ PALVELUISTAMME JA YHTEISKÄYTTÖPALVELUISTA

Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä.