12.2.2020


Rolan merkittävä työllistäjä Suomessa

 
Image
 
 

Uudet palveluliiketoimintamallit luovat suuren potentiaalin tulevaisuuden työmarkkinoille. Liikkumispalvelut ja etenkin anonyymit liikkumisratkaisut ovat suurimpia mahdollisia tulevaisuuden työllistäjiä. Tässä Rolan on vahvasti mukana tarjoamassa työpaikkoja uusien liikkumisratkaisujen äärellä.

Kevään lähestyessä yhteiskäyttöliikenteen kysyntä eri puolilla Suomea kasvaa merkittävästi. Sulat tiet ja lämpimät kelit houkuttelevat pyöräilemään tai valitsemaan sähköpotkulaudan bussin sijasta. Rolanin tiimiin etsitään uusia työntekijöitä ympäri Suomea mahdollistamaan sulavan yhteiskäyttöliikenteen operoimista. Näkyvin osa Rolanin tekemistä on sähköpotkulautojen keräys sekä uudelleen jakelu eri kaupungeissa. Lisäksi kaupunkipyörien asemien käyttövalmius on osa näkyvää Rolanin henkilöstön tekemää työtä. Taustalla Rolanin toimipisteissä työskentelevät palvelukeskusten työntekijät sekä kulkuvälineiden korjaajat ovat tärkeä osa Rolania ja sen toimintaa.

Rolan työllistää satoja ihmisiä jo tällä saralla. 10 vuoden aikana toiminta on kasvanut ja kehittynyt ja ennen kaikkea laajentunut maantieteellisesti. Toimipisteitä on tullut Ouluun saakka. Kesällä 2019 toiminta laajeni muun muassa Tampereella VOI sähköpotkulautojen muodossa ja Hämeenlinnassa sähköpyöräjärjestelmän pilottihankkeen kanssa. Rolan onkin yhteiskäyttökulkuvälineiden ylläpitäjä jo 20 kaupungissa.

 
Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ PALVELUISTAMME JA YHTEISKÄYTTÖPALVELUISTA

Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä.