27.11.2020


Rolan operoi ja ylläpitää Tampereen Kaupin alueen sähköpyöräkokeilua.

 
Image
 
Image
Image

Kaupin alueella on aloitettu sähköpyöräkokeilu, jossa alueella liikkuville tarjotaan mahdollisuus käyttää sähköpyöriä ilmaiseksi. Kokeilun tarkoituksena on tarjota helppo ja vaivaton tapa kulkea Linnainmaalta Kauppiin, jonne kuljetaan jo nyt paljon liityntäpysäköintialueiden kautta Niihamaasta ja Hakametsästä.

Palvelussa on käytössä 20 yhteiskäyttöistä sähköavusteista polkupyörää, joiden käyttö on rajattu Linnainmaan ja Kaupin alueen väliseen kulkemiseen. Liityntäpysäköintipaikkana toimii Linnainmaan K-Citymarketin pysäköintialue. Palveluun kirjaudutaan mobiilisovelluksella, mistä on myös nähtävissä pyörien saatavuus.

Kokeilun tavoitteena on tutkia Kaupin alueen liityntäpysäköinnin tarvetta ja samalla selvittää, olisiko vastaavalle palvelulle kysyntää myös tulevaisuudessa. Kokeilu toteutetaan yhteistyönä, jossa mukana ovat Rolan Oy, Kesko Oyj ja Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Business Tampere.

"Yhteistyö on ollut sujuvaa ja Rolanin oli helppo lähteä kokeiluun mukaan", kertoo Aki Laiho, myynnistä ja yrityskehityksestä vastaava osakas Rolan Oy:sta.

Palvelun saa käyttöönsä lataamalla FreeBike-sovelluksen sovelluskaupasta:

AppStore
Google Play
Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ PALVELUISTAMME JA YHTEISKÄYTTÖPALVELUISTA

Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä.