5.4.2021


Rolan Oy yhteistyöhön Tavarapyörä- asiantuntijoiden kanssa

 
Image
 
Rolan Tavarapyöräasiantuntijat yhteistyö

Rolan ja Kultaiset Pojat Oy - Tavarapyöräasiantuntija aloittavat yhteistyön Oulussa. Tavarapyöräasiantuntijat tarjoaa Suomen markkinoiden laajimman kattauksen kuormapyöriä ja pitkäperäpyöriä saman katon alla. Tavarapyöräasiantuntija haluaa tarjota suomalaisille mahdollisuuden tutustua eri tarpeisiin valmistettuihin kuormapyöriin ja niiden tarjoamiin hoitaa liikkumistarpeet. Yritys haluaa samalla edistää aktiivista, tervettä ja ekologista elämäntapaa.

Rolan Oy johtavana, valtakunnallisena viisaan liikkumisen palveluiden tarjoajana on luonteva kumppani Tavarapyöräasiantuntijoiden laajenevalle verkostolle. Rolanin Oulun toimipisteessä Toppilassa on mahdollisuus tutustua eri tavarapyörävaihtoehtoihin, joita löytyy niin tavaran kuin ihmisten kuljetukseen. Mukana valikoimassa ovat myös sähköavusteiset pyörämallit. Palvelupisteessä on mahdollisuus myös pyörien koeajoon.

Rolanin kasvava palvelupisteverkosto tarjoaa tukea liikkumiseen ja matkaketjuihin. Kehittyvä palveluvalikoima pyörä- ja potkulautahuollosta autopalveluihin tarjoaa vastauksia päivittäisen liikkumisen ylläpitoon ja huoltotarpeisiin sekä kuluttajille että yritysasiakkaille. Katso palvelupisteiden sijainnit ja palveluvalikoimat täältä:

Rolan palvelupisteet
” On mukavaa aloittaa yhteistyö ja syventää omaakin pyöräilyinnostusta uudelle ulottuvuudelle”, toteaa Rolanin Pohjois-Suomen Palvelupäällikkö Juha Liljamo.
Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ PALVELUISTAMME JA YHTEISKÄYTTÖPALVELUISTA

Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä.