31.03.2021


Rolan tuo Poriin mobiili- sovelluksella vuokrattavat kaupunkipyörät

 
Image
 
RolanBike kaupunkipyörät Pori

Pyöräilykausi käynnistyy Porissa vihreiden kaupunkipyörien ilmestyessä katukuvaan. Mobiilisovelluksen kautta vuokrattavat pyörät ovat Porin katukuvassa ainakin seuraavat kaksi vuotta. Pyörien lainauspisteitä löytyy keskeisiltä paikoilta Porista ja myös Yyteristä.

Rolanin operoima ja ylläpitämä kaupunkipyöräjärjestelmä perustuu mobiilisovelluksen kautta toimivaan vuokraukseen, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden. "Tämä on pyöräilijän kokoinen kaupunki, tasainen ja kutsuva. Kaikki autoilijatkin huomioivat uutuuttaan kiiltävät vihreät kaupunkipyörät. Pyörät levittäytyvät kaupungille ihmisten ajettavaksi, jättämään kokemuksia ja muistoja lomamatkoista, koulumatkoista, työmatkoista ja ehkä jopa häämatkoista. Hieno tunne saattaa alulle tällainen kulttuuriteko tässä kaupungissa", kertoo Rolanin projektipäällikkö Veli Tuominen.

Mobiilisovelluksen käyttöönotto-ohjeet sekä vuokrauksen hintatiedot löytyvät rolanbike.fi sivulta.

Rolanbike.fi
Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ PALVELUISTAMME JA YHTEISKÄYTTÖPALVELUISTA

Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä.