12.3.2020


Talven kuulumiset

 
Image
 
 

Tällä kertaa talvi on vietetty varsin leudoissa ja vähälumisissa tunnelmissa, ainakin Etelä-Suomessa. Kesäkauden lähestyessä kovaa vauhtia on hyvä hetki katsoa, kuinka pian päättyvä talvikausi sujui. 

Leudot talvikelit pitivät yhteiskäyttökulkuvälineiden ylläpitäjät kiireisinä. Vaihteleva sää aiheutti harmia pyörien vaijerikäyttöisissä jarruissa. Lämpötilan vaihdellessa kosteus jäätyi jarrujärjestelmään, jonka seurauksena pyöriä piti käyttää varikolla sulamassa ja kuivaamassa. Pyöriä käytettiin vaihtelevasti, mutta kevättä kohden on käytön määrä selvästi lisääntynyt, toteaa Timo Eskola, Tampereen tiiminvetäjä. Sähköavusteisten pyörien akut kestivät hyvin läpi talven. Huoli akkujen nopeasta purkautumisesta osoittautui aiheettomaksi.

Sähköpotkulaudat käytössä sään salliessa

“Sähköpotkulautojen ylläpidossa oli alueellisia eroja. Helsingissä laudat pysyivät katukuvassa läpi talven, joskin pienemmässä lukumäärässä”, kertoi Saku Salminen, tiiminvetäjä Pk-seudulta. Tampereella ja Turussa sähköpotkulaudat jouduttiin keräämään kadulta pois muutamaan otteeseen talvisen sään vuoksi. 

Kaiken kaikkiaan talvesta jäi positiivinen kokemus.

Kevät ja tuleva kesä

Kesäsesongin lähestyessä kovaa vauhtia on siihen alettu myös valmistautua. Talven aikana jokaisen kaupungin tiimiin valittiin runkotekijät. Runkotekijät ovat Rolanin vakihenkilöstöön kuuluvia luottohenkilöitä, jotka mahdollistavat kelien parantuessa, ja lautojen lisääntyessä töiden tekemisen suuremmalla volyymilla. 

Yhteistyötä VOI:n kanssa on myös kehitetty puolin ja toisin paremmaksi, jotta kesäsesonki sujuu mahdollisimman vaivattomasti kaikilla osa-alueilla. 

Kevään edetessä ja auringon paistaessa enemmän on mukava ottaa alle potkulauta, tai kaupunkipyörä, ja taittaa matkaa rennosti raittiista ilmasta nauttien.

 
Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ PALVELUISTAMME JA YHTEISKÄYTTÖPALVELUISTA

Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä.