Ajankohtaista

 

Ajankohtaista


 

TUOTEPÄÄLLIKKÖ, KEVYET LIIKKUMISRATKAISUT

 

Tule mukaan tuottamaan tulevaisuuden viisaan liikkumisen palveluja! Haemme nyt tuotepäällikköä vetämään Rolan Oy:n kevyiden liikkumisratkaisujen liiketoimintalinjaa.

Globaali liikennemarkkina on valtavassa murroksessa. Liikenne sähköistyy ja muuttuu palveluksi hengästyttävällä nopeudella. Monenlaiset kevyet liikkumisratkaisut - tällä hetkellä ensimmäisenä kaupunkikuvaan ilmestyneet sähköpotkulaudat - ovat merkittävä osa tulevaisuuden kaupunkikuvaa ja yksi vastaus globaaliin first mile/last mile -liikkumishaasteeseen.

Työnkuva

Tehtäviisi tuotepäällikkönä kuuluu kevyiden liikkumisratkaisujen tuotelinjan kehittäminen ja kasvattaminen sekä liiketoiminnan kaupallisten toimintojen kokonaisvaltainen edistäminen.

Toimenkuvaan kuuluu tuote-, palvelu- ja teknologiamarkkinan seuranta ja palveluittemme jatkuva kehittäminen. Tällä hetkellä tarjontamme sisältää ensi sijassa operointi- ja ylläpitopalveluita. Tuotepäällikkönä kehität palveluportfoliotamme ja vedät tuotekehitys – ja käyttöönottoprojekteja yhteistyössä paikallisten tuotantotiimiemme kanssa.

Vastaat tuotelinjan markkinoinnista kautta linjan, viestin määrittelystä toimenpiteiden toteuttamiseen ja
sisällön tuottamiseen. Lisäksi osallistut kokonaismarkkinaa kehittäviin hankkeisiin projektien päällikkönä tai
asiantuntijana.

Palveluiden myyntityön osalta tehtäviisi kuuluu liiketoiminnan kasvattaminen, mm. asiakasryhmien ja potentiaalisten asiakkaiden aktiivinen kartoittaminen, uusien asiakkaiden kontaktointi ja myös palveluidemme suora myyntityö. Lisäksi tarvittaessa vastaat asiakasprojektien toteuttamisesta.

Toivomme

  • Aitoa intohimoa uusiin liikkumisratkaisuihin ja innovatiivisten palveluiden kehittämiseen
  • Reippaan pioneerihenkistä ja kaupallista otetta
  • Tiimihenkisyyttä, joustavuutta ja positiivista asennetta
  • Oma-aloitteista ja järjestelmällistä työskentelytapaa
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • Soveltuvaa koulutustaustaa

Tarjoamme

Rennon ja dynaamisen työympäristön, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä sekä loistavan mahdollisuuden olla muuttuvan maailman aallonharjalla. Työssä opit joka päivä, pääset kehittymään ja luomaan uutta ja olemaan mukana liikenteen murroksen ytimessä!

Kiinnostuitko?

Lisätietoa tehtävästä antaa Aki Laiho puh. +358 40 652 5827 tai [email protected].

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 24.05.2019 mennessä: [email protected]

 
Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ PALVELUISTAMME JA YHTEISKÄYTTÖPALVELUISTA

Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä.