Ajankohtaista

31.8.2020

Yhteiskäyttö ja viisas liikkuminen

OVATKO TALOYHTIÖT VALMIITA LIIKKUMISEN MURROKSEEN?

Mitä liikkumisen murros tarkoittaa ja miten se koskettaa taloyhtiöitä? Mikä on taloyhtiöiden valmius kohdata liikkumisen murros?
Lue lisää

18.8.2020

Image

VIISAAN LIIKKUMISEN PALVELUPISTE AVATTU HELSINKIIN, RUOHOLAHTEEN

Rolan on avannut viisaan liikkumisen palvelupisteen Ruoholahteen, Helsinkiin. Kaupunkien väkiluvut kasvavat ja eri liikkumismuotojen ja vaihtoehtojen on kehityttävä mukana. Tämä tarkoittaa, että tarvitaan uusia ratkaisuja viisaan liikkumisen kasvun tukemiseksi. Yksi uusi ratkaisu on juuri viisaan liikkumisen palvelupiste kaikille viisaan liikkumisen palveluita käyttäville.
Lue lisää

2.7.2020

Image

Rolan Oy toimittaa sähköavusteiset kaupunkipyörät Saloon

Rolan Oy toimittaa sähköavusteiset kaupunkipyörät Saloon. Vahvana viisaan liikkumisen sekä yhteiskäyttöpalveluiden osaajana on Rolan luotettava ja toimintavarma kumppani Salon kaupunkipyöräjärjestelmän ylläpitäjänä.
Lue lisää

28.5.2020

Image

Rolan toimittaa uuden kaupunkipyörä- järjestelmän Poriin

Rolan toimittaa Poriin uuden kaupunkipyöräjärjestelmän pyörät ja ylläpitää kaupunkipyörien käyttöön liittyviä huolto- ja käyttötoimia sekä kaupunkipyöräjärjestelmään kuuluva mobiilisovellusta.
Lue lisää

16.3.2020

Image

Yhteiskäyttöautojen käyttö epidemia-aikana

Liikkumista helpottavat yhteiskäyttöautot sekä muut yhteiskäyttöön tarkoitetut kulkuneuvot ovat normaalisti käytössä ja käytettävissä. Yhteiskäyttöauto voi olla järkevä vaihtoehto liikkumiseen esimerkiksi julkisten liikkumismuotojen sijaan.

Lue lisää

12.3.2020

Image

Talven kuulumiset

Tällä kertaa talvi on vietetty varsin leudoissa ja vähälumisissa tunnelmissa, ainakin Etelä-Suomessa. Kesäkauden lähestyessä kovaa vauhtia on hyvä hetki katsoa, kuinka pian päättyvä talvikausi sujui. 

Lue lisää

12.2.2020

Image

Rolan merkittävä työllistäjä Suomessa

Uudet palveluliiketoimintamallit luovat suuren potentiaalin tulevaisuuden työmarkkinoille. Liikkumispalvelut ja etenkin anonyymit liikkumisratkaisut ovat suurimpia mahdollisia tulevaisuuden työllistäjiä. Tässä Rolan on vahvasti mukana tarjoamassa työpaikkoja uusien liikkumisratkaisujen äärellä.

Lue lisää

20.12.2019

Image

HÄMEENLINNAN KAUPUNKIPYÖRÄT KÄYTÖSSÄ LÄPI TALVEN

Hämeenlinnan sähköpyöräjärjestelmän pilottihanke saatiin päätökseen marraskuun lopulla, mutta sähköavusteiset kaupunkipyörät eivät kuitenkaan katoa Hämeenlinnan katukuvasta. Syksyn vaihtuessa talveen ja ilmojen kylmetessä vaihtuu myös kaupunkipyörien ylläpitäjien haasteet.

Lue lisää

26.11.2019

Image

TAPAHTUMIA, PILOTTIKOKEILUJA JA KAUPUNKIPYÖRIÄ

Uusia kaupunkisykkeleitä, robottibussi, sähköpyöräjärjestelmän pilottihankkeita ja monta muuta hienoa asiaa ehti mahtumaan 2019 kesään.

Lue lisää

8.11.2019

Image

Föli-pyörät ovat valmiina talveen

Ennen ensilumen satamista on hyvä hetki huoltaa pyörät talviajokuntoon.

Lue lisää

15.10.2019

Image

Pyöräilyn ja kaupunkiliikkumisen uudet suuntaukset VeloFinland-tapahtumassa

Rolan oli pääsponsorikumppanina VeloFinland-tapahtumassa. VeloFinlandissa tutustuttiin pyöräilyn ja kaupunkiliikkumisen uusiin suuntauksiin.

Lue lisää

4.10.2019

Image

Rolan mukana VeloFinland tapahtumassa pääsponsori-
kumppanina.

Tapahtumassa tutustutaan mm. pyöräilyn ja kaupunkiliikkumisen uusiin suuntauksiin ja siihen, miltä tulevaisuus näyttää kaupunki- sekä yhteiskäyttöpyöräilyn näkulmasta

Lue lisää

2.10.2019

Image

Rolan Oy ylläpitää VOI -sähköpotkulautoja Tampereella

Rolan Oy:n ja VOI Scootersin yhteistyö laajeni kesällä 2019 myös Tampereelle. Jo aiemmin Rolanin ylläpidolla oli iso osa VOIn sähköpotkulaudoista niin Helsingissä kuin Turussakin.

Lue lisää

6.9.2019

Image

Liikkumisen vaihtoehdot nykyaikaisessa kaupunki-
ympäristössä

Nuori yrittäjä, juontaja - taikuri Aatu Itkonen vie sinut tutustumaan Rolanin ylläpitämiin nykyaikaisiin liikkumismuotoihin.
Lue lisää

30.7.2019

Image

Rolan yhteiskäyttö-
kulkuvälineiden ylläpitäjä jo yli 20 kaupungissa

Uudet liikkumismuodot tuovat mukanaan uusia työtehtäviä. Rolan ylläpitää VOI:n sähköpotkulautoja, operoi kaupunkipyöriä Turussa, Oulussa ja Hämeenlinnassa, ylläpitää yhteiskäyttöautoja sekä on mukana Helsingin kaupungin robottibussikokeilussa. Yhteiskäyttöön tarkoitettujen kulkuvälineiden ylläpito ja hoito luovat uusia työpaikkoja. Rolan Oy on yksi merkittävimmistä yrityksistä yhteiskäyttöpalveluiden ylläpitämisessä Suomessa.

Lue mielenkiintoinen artikkeli Ilta-Sanomista linkin takaa!
Lue lisää

27.5.2019

Image

Rolan operoi Kalasataman robottibussia

Helsinki RobobusLine hanke on noin puolenvuoden mittainen kokeilujakso, joka kestää toukokuusta marraskuuhuun. Robottibussi ajaa Kalastamassa kauppakeskus Redin tuntumasta Isoisänsillalle, metrolta Korkeasaareen.

Lue lisää

23.5.2019

Image

Rolanin ja Voi Scootersin yhteistyö laajenee Turkuun

Helsingin katukuvassa näkyneet sähköpotkulaudat saapuvat Turkuun. Voi Scooters tuo yhteistyössä Rolanin kanssa sähkökäyttöiset potkulaudat kaikkien Turussa liikkuvien käyttöön.

Lue lisää

20.5.2019

Image

Rolan Oy Hämeenlinnan sähköpyörä-
järjestelmän pilottihankkeen toteutuksen sekä tutkimuksen kumppani

Pilottihankkeen kunnianhimoisena tavoitteena on kehittää Hämeenlinnan kaupunkirakennetta kohti vähähiilistä yhteiskuntaa, lisätä matkailua ja tukea kevyenliikenteen käyttöä kaupunkikeskustan liikkumisessa. Pilottihanke alkaa 20.5.2019 ja kestää kuusi kuukautta. Rolan on valikoitunut hankkeen kumppaniksi vahvana viisaan liikkumisen sekä yhteiskäyttöpalvelujen osaajana.

Lue lisää

18.4.2019

Image

Rolan mukana liikkumisen murroksessa myös Oulussa

Ainakin seuraavat kymmenen vuotta Oulussa ajellaan pinkin värisillä kaupunkipyörillä, joiden ylläpidosta Rolan vastaa. Oulussa järjestettiin pyörille nimikilpailu ja sen voitti Sykkeli. Nimikilpailun raati on nimennyt pyörät siis Sykkeleiksi.

Ookkonää Oulusta, poljekkonää Sykkelii?

15.4.2019

Image

ROLAN POWERS THE FUTURE!

Liikkumistottumusten ja liikkumisvälineiden muutos synnyttää tilaa uusille palveluille. Uudet palveluliiketoimintamallit luovat ison potentiaalin tulevaisuuden työmarkkinoille.

Lue lisää

20.3.2019

Image

Rolan Oy ja VOI Scooters yhteistyöhön Helsingissä

VOI potkulautojen rantautuminen Suomeen kertoo liikkumisen murroksesta nykyaikaisessa kaupunkimiljöössä.Potkulaudat ovat erittäin hyvä ja nykyaikainen tapa liikkua.

Lue lisää

27.2.2019

Image

Kaupunkipyörällä kelpaa ajella myös talvella

Rolanin yhteiskäyttöpalveluiden avulla pyöräilykausi kestää ympäri vuoden. Tiiminvetäjämme Veli Tuominen kertoo, miten Rolan pitää Turun kaupunkipyörät kunnossa talvikauden aikana.

Lue lisää
 

15.2.2019

Kaupunkipyörät

Yhteiskäyttö ja liikkuminen kaupunki-infrassa

Liikkumismurros uusine liikkumismuotoineen muuttaa järjestystä ihmiskeskeisempään suuntaan. Onko ihminen valmis nousemaan auton ohi tärkeysjärjestyksessä, vai haluammeko säilyttää auton etusijalla?

Lue lisää
 
Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ PALVELUISTAMME JA YHTEISKÄYTTÖPALVELUISTA

Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä.