Yhteiskäyttöpalvelut

Yhteiskäyttöauto (carsharing) on kätevä vuokrausmalli ajoneuvon satunnaiseen käyttöön tai silloin, kun autoa tarvitaan.

Yli

10

vuoden kokemus
Yli

20

paikkakuntaa
Image
Auton lyhytaikainen vuokraus mahdollistaa matkan aloittamisen ja lopettamisen kuljettajille sopivissa paikoissa ja paikoitusalueella, joka on merkitty pysäköintiin oikeutetulla merkillä. Normaalisti tällaista lyhytaikaista vuokrausta, jossa on minuutti- tai tuntihinta, käytetään lyhyisiin kaupunginsisäisiin matkoihin.

Erot perinteiseen autovuokraukseen:

  • Nouto- ja palautuspisteet ovat käytettävissä 24/7
  • Auton varaaminen, nouto ja palautus ovat automatisoituja, ja tapahtuvat älypuhelinsovelluksen kautta
  • Suuri määrä auton nouto- ja palautuspisteitä kaupungissa, jotka sijaitsevat usein keskeisillä paikoilla ja lähellä muuta julkista liikennettä.
  • Vakuutus, pysäköinti ja polttoaine sisältyvät yleensä vuokrahintaan.
Yhteiskäyttöauton on oltava oikeaan aikaan, oikeassa paikassa ja toimintakunnossa. Ratkaisumme tähän on asiantuntijapalvelumme, operointi ja jatkuvan ylläpidon palvelut, joita tarjoamme jo yli kahdessakymmenessä kaupungissa ympäri Suomen, kymmenen vuoden ajan. Kiertävä yksikkömme tuo palvelun suoraan autolle, eikä asiakkailtamme kulu turhaa aikaa ajoneuvokalustonsa siirtämiseen varikolle toimenpiteitä varten. Näin myös autot ovat jatkuvasti kuluttajien saatavilla ja liiketoiminta pysyy kannattavana.
Image
Image
Image

Ajoneuvoissa on tärkeää, että ne ovat teknisesti toimintavarmoja, ovat siistejä ulkoa ja sisältä. Autot vaativat jatkuvaa ylläpitoa toimiakseen ja taatakseen myönteisen käyttäjäkokemuksen. Rolan Autopalvelut on liikkuvan kaluston ylläpidon ammattilainen. Kiertävä yksikkö tuo palvelut työpaikalle tai kotiin. Asiakkailtamme vapautuu arvokasta aikaa ja resursseja omaan vapaa-aikaan ja liiketoimintaan.

Voit keskittyä ydinliiketoimintaan, ylläpitokustannukset ovat ennakoitavia, yritysilme ja asiakasvaikutelma säilyvät hyvinä. Palvelumme on tarkoitettu niin kuluttaja-asiakkaille, kuin valmiita paketteja yrityksille, joita voi konfiguroida  vastaamaan oman ajoneuvon tarvetta.

Image
Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme.

Lorem ipsum dolor sit amet

Input your text here! The text element is intended for longform copy that could potentially include multiple paragraphs.