18.8.2020


Viisaan liikkumisen palvelupiste avattu Helsinkiin, Ruoholahteen

 
Image
 
 

Rolan on avannut viisaan liikkumisen palvelupisteen Ruoholahteen, Helsinkiin. Kaupunkien väkiluvut kasvavat ja eri liikkumismuotojen ja vaihtoehtojen on kehityttävä mukana. Tämä tarkoittaa, että tarvitaan uusia ratkaisuja viisaan liikkumisen kasvun tukemiseksi. Yksi uusi ratkaisu on juuri viisaan liikkumisen palvelupiste kaikille viisaan liikkumisen palveluita käyttäville. Tarkoituksena on tukea viisasta liikkumista luomalla palvelupisteitä liikenteen solmukohtiin.

Viisaan liikkumisen palvelupisteet helpottavat ihmisten päivittäisiä matkaketjuja; turvallinen parkkeeraus polkupyörille, tai säilytyksen ohella palvelupisteellä on mahdollisuus oman pyörän tai sähköpotkulaudan lataukseen. Palvelupisteellä voi myös tehdä huoltotoimia itsenäisesti. Jatkossa on mahdollista hyödyntää ammattitaitoista henkilökuntaa esimerkiksi pyörän perushuollon tekemiseksi sekä vuokrata laitteita, esimerkiksi sähköpyöriä- tai -potkulautoja, ja jatkaa matkaa seuraavaan kohteeseen. Viisaan liikkumisen palvelupisteellä on 24/7 reaaliaikainen seuranta.

 
Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ PALVELUISTAMME JA YHTEISKÄYTTÖPALVELUISTA

Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä.