Ajankohtaista

 

Ajankohtaista


 

23.5.2019


ROLANIN JA VOI SCOOTERSIN YHTEISTYÖ LAAJENEE TURKUUN

Image

Helsingin katukuvassa näkyneet sähköpotkulaudat saapuvat Turkuun. Voi Scooters tuo yhteistyössä Rolanin kanssa sähkökäyttöiset potkulaudat kaikkien Turussa liikkuvien käyttöön.

Rolanin ja VOI:n hyvin alkanut ja toiminut yhteistyö Helsingissä saa nyt luontevan jatkumon Turussa. Sähköpotkulaudat ladataan Rolanin toimesta öisin. Samalla Rolan pitää huolen sähköpotkulautojen toimivuudesta ja siitä, että laudat ovat Turussa liikkuvien ihmisten käytettävissä sujuvasti ja helposti. Rolanin vuosien kokemus yhteiskäytön ylläpidosta, sekä jo hyvin alkanut yhteistyö VOI:n kanssa Helsingissä, takaavat potkulautojen käytettävyyden Turussa ympäri vuoden. Rolan on myös Turun kaupunkipyörien ylläpidon ja palvelun kumppani.

Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ PALVELUISTAMME JA YHTEISKÄYTTÖPALVELUISTA

Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä.