16.09.2021


Vuokrattavia sähköpotku­lautoja Poriin

 
Image
 
Rolan Porin sähköpotkulaudat

Rolanin kaupunkipyörät ovat saaneet kiitosta Porissa. Rolan on nyt kiinnostunut myös tuomaan kaupunkiin vuokrattavia sähköpotkulautoja.

Käyttäjät ovat kovasti kehuneet Rolanin polkupyöriä. PayPal-maksutapa on koettu hieman hankalaksi ja nyt selvitetään parhaillaan, olisiko pyöränvuokrausta mahdollista maksaa pankkikortilla, Sanna Välimäki Porin toimintayksikön esimies kertoo.

Mikäli suunnitelmat etenevät, Porin katukuvaan saattaa ilmestyä lähiaikoina myös vuokrattavia sähköpotkulautoja. Rolanin toimitusjohtaja ei vielä halua paljastaa laudat toimittavan yhteistyökumppanin nimeä. Sähköpotkulautajärjestelmän ylläpidosta vastaa myös kaupunkipyörien ylläpidosta vastannut tuttu Rolan. Kuuntelemme tarkalla korvalla kaupungin toiveita ja kehitämme järjestelmää ottaen kaupungin näkökulmat huomioon mahdollisuuksien mukaan, jatkaa toimitusjohtaja Kimmo Hanhinen.

Laudat toimivat samalla periaatteella kuin muuallakin. Vuokrasähköpotkulaudoilla ei ole pysäköintiasemia, vaan laudan voi jättää kadunvarteen, kun sitä ei sillä kertaa enää tarvitse. "Juuri kelluvassa järjestelmässä on vuokralautojen ihanuus ja helppous." Hanhinen kommentoi myös julkisuudessa paljon keskustelua herätttäneitä sähköpotkulautaonnettomuuksia: Onnettomuuksia sattuu siinä missä muillakin liikkumisvälineillä. Ajomääriin suhteutettuna onnettomuuksiin johtaneita ajoja on prosentuaalisesti erittäin vähän.

Sähköpotkulaudat ovat saaneet suuren suosion ja tänä vuonna kasvua käyttäjämäärissä on ollut valtavasti. Sähköpotkulaudan käyttäminen on aina ilmastoystävällistä, kuten on myös kaupunkipyörän tai oman pyörän. Liikenneinsinööri Eija Riihimäki Porin kaupungilta kertoo, että lyhyillä matkoilla sähköpotkulauta voi olla kaupungissa kätevämpi ja ekologisempi kulkuväline kuin auto.

Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ PALVELUISTAMME JA YHTEISKÄYTTÖPALVELUISTA

Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä.