Image

Yhteiskäyttöautoilu

Rolan on yhteiskäyttöautoilun pioneeri
Ota yhteyttä puhelimitse
Ota yhteyttä sähköpostilla

Yhteiskäyttöautoilu

Yhteiskäyttöauton on oltava oikeaan aikaan, oikeassa paikassa ja toimintakunnossa. Ratkaisumme tähän on asiantuntijapalvelumme, operointi ja jatkuvan ylläpidon palvelut, joita tarjoamme jo yli kahdessakymmenessä kaupungissa ympäri Suomen, kymmenen vuoden ajan.

Kiertävä yksikkömme tuo palvelun suoraan autolle, eikä asiakkailtamme kulu turhaa aikaa ajoneuvokalustonsa siirtämiseen varikolle toimenpiteitä varten. Näin myös autot ovat jatkuvasti kuluttajien saatavilla ja liiketoiminta pysyy kannattavana.

ImageImage

Elinkaaripalvelut: Käyttöönotto, siirrot, pieni varustelu ja teippaukset, käytöstä poisto

Ammattimainen palvelu ja tuki ovat avainasemassa saatavuuden ja käyttäjätyytyväisyyden varmistamiseksi.

Kulkuneuvojen hyvä kunto ja jatkuva saatavuuden ylläpito takaavat tyytyväiset käyttäjät ja myönteisen käyttäjäkokemuksen.

Samanaikaisesti ammattimainen palveluntuotanto takaa kustannustehokkuuden ja investointien hyvän ylläpidon.

Fleetin ylläpito ja valvonta

  Rolan ylläpitää yhteiskäyttöjärjestelmiä. Modernit yhteiskäyttöjärjestelmät koostuvat yhteiskäyttöisistä, paikannuksella ja tietoliikenneominaisuuksilla varustetuista kulkuneuvoista, fyysisistä tai virtuaalisista asemista, jotka toimivat kulkuneuvojen otto- ja jättöpisteinä, tietojärjestelmistä, sekä operointi- ja ylläpitopalveluista ja käyttäjätuesta.  

  Ylläpitopalvelut: Huollot, siivoukset, pesut

   Rolanin palvelukokonaisuuksilla yhteiskäyttöön tarkoitetut ajoneuvot pysyvät kunnossa ja ovat jatkuvasti käytettävissä. 

   Yhteiskäytössä kaluston ollessa jonkun muun omaisuutta, sitä myös kohdellaan niin. Fakta on, että yhteiskäytössä oleva kalusto ei pysy kunnossa ilman säännöllistä ylläpitoa.

   Siirrot ja muut lisäpalvelut

    Jotta yhteiskäytössä olevien kulkuneuvojen käyttö olisi mahdollisimman sujuvaa ja tehokasta, hoitaa Rolan tarvittavat kulkuneuvojen siirrot paikasta toiseen sekä muut mahdolliset lisäpalvelut.

    Kausipalvelut: renkaat vaihdot ja säilytykset

     Rolan ylläpitää yhteiskäytössä olevia autoja. Esimerkiksi renkaiden vaihdot ja säilytykset ovat tärkeä osa yhteiskäyttöautoilun sujuvuutta. 

     Image
     Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme.

     OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ PALVELUISTAMME JA YHTEISKÄYTTÖPALVELUISTA

     Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä.