16.3.2020


Yhteiskäyttöautojen käyttö epidemia-aikana

 
Image
 
 

Liikkumista helpottavat yhteiskäyttöautot sekä muut yhteiskäyttöön tarkoitetut kulkuneuvot ovat normaalisti käytössä ja käytettävissä.

Yhteiskäyttöauto voi olla järkevä vaihtoehto liikkumiseen esimerkiksi julkisten liikkumismuotojen sijaan. Metrot, linja-autot sekä raitiovaunut ovat monesti hyvinkin kansoitettuja ja pisaratartunnan riski on suurempi kuin esimerkiksi omalla autolla kulkiessa. Mikäli omaa autoa ei ole käytettävissä, on järkevä vaihtoehto yhteiskäyttöön tarkoitetun auton vuokraaminen matkan ajaksi, tai vaikka pidemmäksikin aikaa.

Yhteiskäytössä olevat autot siivotaan ja tarkistetaan aina huolellisesti käyttökertojen välissä. Kausi-influenssojen sekä korona-viruksen ollessa nyt lisähaasteena, on siivoukseen sekä pintojen puhdistukseen panostettu erityisellä huolella.

Vaikka THL on tiedottanut, että koronaviruksen leviämistä erityisesti pintojen välityksellä ei ole toistaiseksi havaittu, on Rolanilla haluttu kiinnittää erityistä huomiota autojen sisäpintojen puhdistukseen. Koronavirus tarttuu ihmisestä toiseen pääasiallisesti pisaratartuntana lähikontaktissa, esimerkiksi yskiessä ja aivastaessa, THL kertoo.

Kimmo Hanhinen
Rolan Oy
toimitusjohtaja

 
Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme.

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ PALVELUISTAMME JA YHTEISKÄYTTÖPALVELUISTA

Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä.