Image

Ylläpito- ja huoltopalvelut

Viisas liikkuminen tarvitsee toimivaa ja älykästä infrastruktuuria.
Ota yhteyttä puhelimitse
Ota yhteyttä sähköpostilla

Liikkumisen ja älykaupungin infra kaupunkipyöräasemasta autojen pesuhalliin, asunto-osakeyhtiön latauspisteeseen ja junaseisakin lippuautomaattiin tarvitsee ammattitaitoista valvontaa, huoltoa ja ylläpitoa toimiakseen kaikkina aikoina ja kaikissa olosuhteissa.

Rolan Oy:n Ylläpito- ja huoltopalvelut varmistavat liikkumista tukevan infrastruktuurin kattavuuden, toimivuuden ja miellyttävän käyttökokemuksen.

Image

Sähköautojen, pyörien ja lautojen latauspisteiden etävalvonta ja ylläpito

Tarjoamme sähköautojen, -pyörien ja lautojen latauspisteiden etävalvonta-, ylläpito- ja huoltopalveluita edullisella kuukausimaksulla kaikille latauspisteiden omistajille.
Latauspisteiden palvelumme sisältää kattavan tuen sekä latauksen tarvitsijalle, että latausinfran omistajalle:

 • Latauspisteiden etävalvonta ja häiriötilanteiden tunnistaminen
 • Latauspisteiden huolto ja ylläpito sekä korjaustyöt
 • Latauspisteiden konfigurointi, muutokset ja päivitykset
 • Asiakkuuksien hallinta, käyttö-, maksuliikenne- ja käyttäjäprofiilit
 • Käytön ja maksuliikenteen seuranta ja raportointi
 • Käyttäjätuki ja neuvontapalvelut
Image

Älykkään kaupungin tekniikka

  Älykkäässä kaupungissa yhä useammat laitteet ja palvelut sisältävät älykkyyttä, erilaisia sensoreita ja yhteyksiä, mutta vaativat toimiakseen luotettavasti myös ylläpitoa ja huoltoa.

  Tuotamme valvonta- ylläpito- ja huoltopalveluita älykkään liikenteen ja älykaupungin tarpeisiin 24/7, kaikkina vuoden päivinä. Esimerkiksi lippuautomaattien ja ohjausjärjestelmien päivittäinen huolto, valvonta ja korjaustoimenpiteet hoituvat tehokkaasti ja kattavasti liikkuvilta yksiköiltämme.

  Image
  Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme.

  OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ PALVELUISTAMME JA YHTEISKÄYTTÖPALVELUISTA

  Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä.