Image

Ylläpito- ja huoltopalvelut

Viisas liikkuminen tarvitsee toimivaa ja älykästä infrastruktuuria.
Ota yhteyttä puhelimitse
Ota yhteyttä sähköpostilla

Liikkumisen ja älykaupungin infra kaupunkipyöräasemasta autojen pesuhalliin, asunto-osakeyhtiön latauspisteeseen ja junaseisakin lippuautomaattiin tarvitsee ammattitaitoista valvontaa, huoltoa ja ylläpitoa toimiakseen kaikkina aikoina ja kaikissa olosuhteissa.

Rolan Oy:n Ylläpito- ja huoltopalvelut varmistavat liikkumista tukevan infrastruktuurin kattavuuden, toimivuuden ja miellyttävän käyttökokemuksen.

Image

Sähköautojen, pyörien ja lautojen latauspisteiden etävalvonta ja ylläpito

Tarjoamme sähköautojen, -pyörien ja lautojen latauspisteiden etävalvonta-, ylläpito- ja huoltopalveluita edullisella kuukausimaksulla kaikille latauspisteiden omistajille.
Latauspisteiden palvelumme sisältää kattavan tuen sekä latauksen tarvitsijalle, että latausinfran omistajalle:

 • Latauspisteiden etävalvonta ja häiriötilanteiden tunnistaminen
 • Latauspisteiden huolto ja ylläpito sekä korjaustyöt
 • Latauspisteiden konfigurointi, muutokset ja päivitykset
 • Asiakkuuksien hallinta, käyttö-, maksuliikenne- ja käyttäjäprofiilit
 • Käytön ja maksuliikenteen seuranta ja raportointi
 • Käyttäjätuki ja neuvontapalvelut
Image

Latausratkaisut kokonaispalveluna ja kuukausimaksulla

  Rolanin kautta myös latausratkaisut kokonaispalveluna ja kuukausimaksulla.

  Ei investointeja, aina toimivat, valvotut ja hoidetut kokonaisuudet! Sisällytämme Rolanin kattavaan ylläpito- ja huoltopalveluihin myös tarpeisiin sopivat latauspisteet etävalvonnalla ja asennuksella, ja toimitamme koko paketin nopeasti ja joustavasti asennuksineen.

  Palveluna hankittu latausratkaisu soveltuu erinomaisesti myös kun halutaan järjestää maksullinen latausmahdollisuus asukkaille, kiinteistöjen käyttäjille tai asiakkaille.
  Toimittamamme ratkaisu sisältää myös laskutusmahdollisuuden. Kuukausittaiset kulut on mahdollista kattaa latauspisteiden tuotoilla – näin hankalaa investointien käsittelyä ei tarvita ollenkaan ja latauskulut kohdistuvat oikein.

  Ota yhteyttä niin kartoitetaan paras mahdollinen ratkaisu kiinteistöösi!

  Image

  Älykkään kaupungin tekniikka

   Älykkäässä kaupungissa yhä useammat laitteet ja palvelut sisältävät älykkyyttä, erilaisia sensoreita ja yhteyksiä, mutta vaativat toimiakseen luotettavasti myös ylläpitoa ja huoltoa.

   Tuotamme valvonta- ylläpito- ja huoltopalveluita älykkään liikenteen ja älykaupungin tarpeisiin 24/7, kaikkina vuoden päivinä. Esimerkiksi lippuautomaattien ja ohjausjärjestelmien päivittäinen huolto, valvonta ja korjaustoimenpiteet hoituvat tehokkaasti ja kattavasti liikkuvilta yksiköiltämme.

   Image
   Käsittelemme henkilötietoja myynti- ja markkinointitarkoituksissa, asiakaspalveluun ja -suhteeseen liittyvissä tarkoituksissa sekä asiakastyytyväisyyden ja palvelujemme kehittämiseksi. Lähettäessäsi jonkin verkkopalvelussamme olevan lomakkeen antamasi tiedot siirtyvät käsiteltäväksemme.

   OTA YHTEYTTÄ, NIIN KERROMME LISÄÄ PALVELUISTAMME JA YHTEISKÄYTTÖPALVELUISTA

   Jätä viesti tai ota suoraan yhteyttä.